nyår, 30 december

förlåt, jag vet! jag gör det hela tiden, men det här med regelbundenhet är helt riktigt inte min grej.
dom närmaste dagarna har jag enbart umgåtts med kalle eftersom han åkte iväg till filipinerna idag. så vi har gått på bio, lagar ubergod mat, umgåtts och bara mysigt.

har nyss kommit hem efter en lång promenad i karslund med syster, riktigt skönt var det. kallt dock. hörde rykten om tio minus i kväll, det blir najs för mina redan förfrusna fötter! naat

ikväll blir det aif först lite förande här med mina bästa, sedan ska vi iväg på en fest hos en kompis och sen blir det stan, efter det blir en överraskning vart det bär av. kul ska jag ha iallafall! <3

ångesten hänger fortfarande med mig som en tung ryggsäck och vissa dagar vill jag bara dra täcket över huvet, men jag vet vad det beror på.och just nu är den lite extra stark då jag har mens nu. dock inte min egen utan genom p-piller men iaf. jag undrar när allt det här ska gå över egentligen? kommer det som genom ett trollslag? kommer jag vakna upp en dag och bara sådär, pang, inte ha några tankar längre? jag hoppas iaf att det här nya året ska bli bättre än vad 2008 varit hälsomässigt. jag har utsatt min kropp för rätt stor press även om det det varit tusen gånger bättre än de andra åren. allt är så svårt att förklara och jag vet knappt vad som är upp och ner ut eller in längre. gosh
jag kan förstå om en del av mina vänner tycker att jag är tråkig, kanske inte lika glad längre eller lika äventyrslysten som jag brukar vara, eller lika festglad som förut. men jag måste få ha en sådan period också nu. jag måste bara få vara hemma, med min familj eller er och bara få vara, utan några krav. den där äventyrslusten kommer att komma tillbaka, partylusten likaså. låt det bara få ta sin lilla tid så jag hinner slicka mina sår.. det ända jag behöver är att veta att ni finns där, lyssnar och väntar. för ni är ändå mitt allt..

igår fick jag mig iallafall ett ryck av något slag, jag var så himla sötsugen pga mensen och i vanliga fall brukar jag bara ta några fikon eller så då , men vi hade inte det hemma och helt plötsligt fick jag något jävlar annamma i mig och tänkte att , jag har varken ätit pepparkakor elelr lussebullar iår, så sista dagen på årett ska jag fasiken göra. så jag, mami och papi myste till det med lussebullar, pepparkakor and some chocolate. och vet ni vad? det kändes så jäkla bra att kunna göra det! jag brukar ha som regel att inte äta sötsaker annat än på helgerna, men gud vad trött jag är på förbud. det här är ju självklart jätte töntigt, jag hör hur patetiskt det låter, men det var en sådan befrielse och jag ville bara delge mig den.


ha en super kväll nu, och riktigt festa in det nya året!
för det ska jag iallafall! <3


love


                                                                                                     
   skål! ;) <3

going faster then a rolling coaster

lite upptadering vore kanske på sin plats ja!
julaftonsmorgon firades jämter min prins i nora, vi tog en lång och välbehövlig sovmorgon, innan jag tog bussen hem för fika och kalleanka hos farmor. kalle och jag bytte våra julklappar på kvällen förem, fick en superfin blommig dunjacka jag kollat på hur länge som helst, han kan han :) sedan fick jag jätte fint halsband och tröja utav hans mamma. för söt :)
anyway, efter farmor, som knappt visste vilka vi var, hon är 97 år och dement så ganska förståligt, åkte vi vidare ut mot vårat torp med farbror onkel som vi alltid kallat honom, fråga mig inte varför haha. där åt vi lite och delade ut julklapparna, helt perfekt!  fick dock i mig lite för mycket ur chokladasken sen kände min mage som är laktosintolerant men hej, är det jul så är det :)

gårdagen var bara allmänt seg, med brunch, promenad, mys, fruktsallad och arn. sedan åkte jag till nat och tillbringade min natt där, och idag har jag bara jobbat så är hyfsat slut nu.. kvällen får bli en överraskning än så länge, kalle och nathalie kommer sen så det visar sig väl vad som händer :)


och jag är förvirrad, konstant. mitt stora svarta moln vill inte flytta på sig, vad än alla andra säger, och jag själv för den delen. känslan sitter kvar och likaså spegelbilden.. jag hörde en gång att speglar visar inte hur man ser ut. utan vad man känner. jag vet inte om det stämmer eller inte. bara att jag vill sluta tänka, analysera och bara få vara. tack!

hoppas ni haft en awsome helg anyway!

love
  



lite såhär känns allt just nu, suddigt!

dan före dan, 23 december

dan före dan, imorgon är dagen vi alla väntat på. en del har trånat, andra har suktat, och några få har haft ångest. jag tillhör nog den sistnämna kategorin. iår har jag inte alls sett fram emot julen såsom jag brukar. jag vill göra det, tro mig. men all mat skrämmer mig, även ifall jag vet att det inte komer bli oerhört mycket.
jag är irriterad på mig själv, det stör mig att jag stör mig så mycket på allt. framför allt mig själv. och att jag bryr mig så mycket. jag förstår inte varför, fast ändå förstår jag. oerhört förvirrande.

anyway, igår firades Fredrik 20 år, så det var lite minifirande för honom. jag drack dock inget eftersom jag jobbat hela dagen och var för trött helt enkelt, min kropp pallade inte, kalle drack desto mer, absint bl a. bra kille! naat.  han var inte alltför pigg, milt utrtyckt när jag begav mig upp på stan för lite sistaminuten shopping med Marina. jag var väl inte heller den piggaste iof kanske.

anyway, har precis kommit ut ur duschen, och ska snart packa eftersom jag och kalle ska till nora ikväll och fira minijul innan jag åker till landet imorgon :)

jag har börjat få panikattacker, något jag aldrig fått förut, elelr jo, någon gång när jag var som sjukast och ångesten kom över mig som en kytnävslag. men jag förstår inte varför jag får det nu. över ingenting. det kan bara komma, lägger sig som ett tryck över bröstet och jag kan inte andas, får ingen luft. i sånna lägen vet jag inte vad jag ska göra, försöker gå ut och gå, få det ur mig, men paniken håller mig i sett grepp. inte blir det bättre utav att jag tittar hela tiden, jämför, känner och drar, det känns förjävligt. jag vet att jag duger som jag är, att jag är fan så mycket roligare när jag är pigg och glad. men det hjälper inte, hon längst in i mig rycker och sliter och allt jag kan göra är att försöka stå emot. andra dagar går det bra, vissa sämre. men det tynger mig värre än om jag hade haft en sten som ryggsäck. 

förlåt förvirrande inlägg.

ha en bra julafton! 
det är ni mer än värda!

love

lateer

gud, den har dan har verkligen gått fort! halv tre infann jag mig hos C för akupunktur, vilke tvar mer än välbehövligt!  käner mig helt annorlunda nu, gick ut på en promenad när´jag kom hem och nu hamnade jag här, ska snart ta tag i mitt rum för det ser ut som ett himla bombnedslag kan jag meddela. dessutom måste jag köpa en julklapp åt kalles mamma, och jag vet inte vad. vad ger mkan svärmor lixom? haha

när jag var på akupunkturen frågade C mig en del olika frågor, bla. om jag var lycklig. och ja, är jag lycklig? jag vet faktiskt inte, har nog inte reflekterat över det förut. men om jag ska vara helt ärlig så har jag inte varit glad på sistone, allt har känns jobbigt, och helst har jag nog viljat vara för mig själv - vilket är helt tvärtemot mig egentligen.. men jag ska försöka jobba på det nu, att må bra.. och efter hans behandling känns det faktiskt mycketmycket bättre, var länge sen jag kände såhär, och det känns så himla bra! :)

och jag kom nyss på att idag är det ju fjärde advent vilket jag knappt kan fatta och julafton om enbart tre dagar, det har gått så himla otroligt snabbt så det är inte sant, och sen efter jullovet går vi våran sista termin innnan studenten, halleluja! ;D





Julafton för x antal år sen :)


 

fjärde advent, 21 december

Godmorgon! har nyss klivit upp ur sängen och nathalie ligger fortfarande och sover. jag fick myror i bena och orkade somsagt inte ligga kvar längre..
gårdagen var mys, jobbade på terazza först och sedan hem till nathalie där det egentligen var meningen att vi skulle ha haft tvspels natt, men icke. ändrade planer och vi skulle ut och festa. som det inte heller blev då vi bangade i sista minuten, så vi ´nördade lite, bakade nattpepparkakor, min prins kom dit och några till, mucho trevligt, sedan hamnade vi tillsist här hemma,

men nä, nu vaknade hon så vankas lite frulle här

ha en bra dag!

love

ffffredag, 19 december

första jullovsmorgonen började med ett uppvaknade brevid min prins idag, halv 8a, hyfsat mycket förtidigt enligt min åsikt men vill man vara fin får man lida pin då jag skulle klippa mig klockan nio och mannen gå på förhör.
efter det var det egentligen tänkt att jag skulle på zonterapi. men icke! jag är välldens klant och tar fel på tiden så jag kommer försent en halvtimma, bra kerstin,! ganska mycket typsikt mig då jag ofta lyckas göra så. anyway jag bastade lite och sedan blev det till att göra stan med m och n, mysi.

nu är jag hemfaren och ska snart klä granen hihi.

gårdagen var mys den med, först möte, sedan stan med mami, sen gym med marina och elin och sedan kvalificerad tid med nathalie, ni vet. knäckemackor med ägg, te, skitsnack, film och nattbad., det kallar jag duga det!

men nu ska jag pyssla lite :) 

love


                                       


hit me,

en känsla kommer över mig, och det känns som om jag inte kan andas. bena spritter och hon i spegeln väser förödande ord. Jag är fast och vet inte hur jag ska ta mig ut ur det här som jag en gång för länge sedan påbörjade. jag trodde att jag hade avslutat den resan. att det var en glömd era. men nu gör den sig påmind i all julstress starkare än någonsin, och jag vill bara gömma mig. den gamla sociala kerstin, som jämt var glad och ute i svängen har ersatts av en iriiterad, surig eremit. för det är så det känns, jag vill bara vara ifred. min mamma lägger oroligt sina ögon på mig. jag ser att hon ser.  jag ljuger mig blå. förnekar, vill inte. det får inte, kan inte vara så. jag vill inte tillbaka dit. samtidigt när jag blickar bakåt och ser min kropp, förundras jag över den, och någonting inuti mig vill tillbaka till henne, till det yttre., jag förundras över hur ytlig och självisk jag är när jag tänker så. men kan inte låta bli. tänker mer och mer på mat och vad jag stoppar i mig. vilket bara leder till att jag blir än mer sugen och kraften att motstå än mer starkare. det är så sjukt. för jag vet att jag inte kan gå tillbaka igen. jag har inte råd med det, inte nu. inte nu när jag är så nära. jag skriker tyst efter hjälp, en räddande hand. men ingen förstår, om ens anar vad som händer. och allt jag kan göra är att stå utanför min kropp och titta på. du skulle lika gärna kunna dela mig mitt itu, för så kluven är jag nu. jag vill vara kvar, vara pyttepytteminiliten och smal men samtidigt vill jag bli fri från allting. Jag vet, rent teoretiskt att med mitt bmi och mitt matintag inte kan vara tjock men mina ögon ser något annat, och hon intalar mig att det kanske är en lögn, mitt bmi, mina kg mitt allt. och jag vill bara kliva ut ur mig själv, skala av allting från min kropp tills den är fri, ren från allt orent.

förlåt, jag är stressad och vet inte vart jag ska ta vägen,

17 december,

sista dan i skolan före julavslutningen, känns bra, ska bli skönt med lov. även om jag nu mestadels ska jobba men iallfall, jag är så skoltrött så jag skulle lätt lika gärna kunna börja jobba nu på en gång.

aja, har precis mumsat en apelsin och ska snart göra mig iornding till bussen. jag och sofhie ska på spinning idag, har inte blivit av på några veckor nu så det ska bli skönt faktiskt :)

och idag är det en vecka kvar till jul. jag vet inte om jag tycker att det ska bli kul eller inte, men jag hoppas på en bra jul iallafall!

men nu packa väskan!



love


bakdag

idag har varit en riktig bakdag. efter ivvalet, som gick bra för den som ville veta, vi såg på tomten är far till alla barn, klockren film! och så fick vi reda på betygen. VG, vilket är helt okej eftersom min frånvaro vart lite si och så dom senaste veckorna, har verkligen inte orkat eller haft energi. gosh. anyway. när jag kom hem vart det till att göra mandelbiscotti och chokladbiscotti. kanske kan lägga upp recepten senare. jag tror de vart bra iallafall :) så de har jag paketerat i strutar åt mamma, ska göra tryfflar senare också tänkte jag men det orkade jag inte idag hoh. sen nu har jag gjort en chili och räkpaj som vi ska mumsa snart. jag ska ha med den i min kokbok, och det kan ju vara bra att veta hur rätterna smakar innan jag lägger till dom haha ;) sen kanske kalleman kommer och sover här, det visar sig :)

nu ska jag iaf fortsätta lite här :)

love

sleepyheads, 16 december

sov hos kalle inatt, vilket var mys as usually. dock skulle han till skolan halv elva och jag som inte har lektion förrän halv tre tänke, men hey vad bra då hinner jag baka klart mammas julklappar. så jag bokade köket och allting. min mor älskar nämligen biscotti så jag tänkte baka en massa olika biscottis åt henne och ge i en korg. lite lillgammalt men hey, billigt iaf :) anyway. tror ni att det blev så eller? neeeej, när klockan ringde tjugo över nio var mannen intill min så trött, så vi somnade om och vaknade vid 12. bra! så han skyndade till skolan och jag hemmåt. har just ätit lite frukost och måste göra mig iordning nu om jag ska hinna till ivvalet. bakandet blev det inget med, det får väl bli ikväll istället då.

förövrigt har jag och kalle nio månader idag, herregud vad fort det har gått! känns som om det bara var någon månad sen. <3




nu vankas lite skönhetsfix
love

en promenad senare

kul att när man suttit på en överfull buss kommer till skolan och upptäcker att ingen, verkligen ingen är där. halleluja. och jag som skulle ha redovisning. kul att folk meddelar saker till mig. verkligen! anyway, jag vart inte ledsen för det utan bestämde mig för att ta en powerwalk hem. så nu, efter ca a timme och trekvarts knatande är jag hemma i värmen igen, har nyss ätit lite yoghurt och dricker te med syster. det är kvalité på det med vill jag lova.



dhaní

förövrigt -  här är marinas lillebror Dhani aka glassätarn. för söt!
nu ska jag vara lite social, love 

blecksvart morgon 15 december

klockan är 07.10, et är blecksvart ute och jag är uppe, bussen går om 15 min till  mitt iv val, som är aerobics. känns hyfsat hurtigt utav mig haha. jag ska ha redovisning på några block så jag hoppas det går br, då jag som vanligt är sämst efter att ha skjutit upp det i evigheter gjorde kombinationen igårnatt. men hey, så svårt är det väl ändå inte. 

stockholm var förövrigt guld! dhani, marinas lillebror på 1½ var ursöt och utöver det shoppade jag för waay to much mony. men det kan det faktiskt vara värt tänker jag. dock hade vi ju inte överdrivet mycket tur med hemresan, vi skulle ta bussen hem klockan fem. icke! den missade vi med några minuter. men okej, tänkte vi. då tar vi tio över fem tåget hem. icke. det missade vi också med en minut. så det slutade med att vi fick vänta på tågstationen i två timmar till sju. fast det var lugnt egentligen. vi tog oss varsin kaffe och te. målade naglarna och strosade runt lite. köpte lite färdkost bestående av naturgodis, frukt och macka.  det var smaskens månitro.

nää, nu ska jag iväg till bussen och ivvalet så jag får röra på fläsket lite, lägger upp lite bilder sen!

love

Lusselelle och Stockholm

sådärja,
* nymålade röda naglar
* packad väska
* Nyöverfört konto

snart tuffar jag och marina vidare till stockholm där det ska sittas lite barnvakt åt hennes lillebror, julshopping och annat allmänt mys.

gårdagen skulle ha bestått av party, dock blev det lite andra planer. efter att ha jobbat 11 till sju kände jag mig lite smått degig, halvt inflamerade ögon en opackad väska och med en tidspress jag inte riktigt kände att jag klarade av, sa jag tack men nej tack till klaras och tjejerna. vilket kändes rätt hårt eftersom jag äntligen skulle bli av med min klarasoskuld. men som sagt, det kommer väl fler gånger och klaras lär väl inte försvinna någonstans direkt.
anyway, det vart myskväll med pitabröd, stickning, naturgodis och min kalleman.

jag har funderat på en grej, jag tror jag har gått och blivit lillgammal. och det suger ju verkligen. jag har börjat tagit ansvar, jobbar häcken utav mig, har ett fast förhållande och festar inte lika mycket som jag borde göra i min 18års period. dock kanske det kan bero på att jag festade gärnet när jag var lite för ung. I don´t know. men jag planerar att lägga det på hyllan nu, för det börjar bli hyfsat boring.

på tal om lillgammal, mamma har lärt mig stickat. och jag tycker det är kul! jag sitter där i tv soffan med min stickning och glasögonen på nästippen. att mitt namn är kerstin förstärker bara bilden av en gammal mormor. kalle håller på och dö, men jag kan inte rå fört, jag tycker om det. dessutom har jag hört att det är populärt att sticka. så hey, jag kanske inte är så tråkig iallafall. för det är något jag är livrädd för - att vara tråkig. jag känner pressen när jag vareviga helg har sagt,
nej, jag kan inte följa med ikväll, jag ska jobba. heh. med ett ursäktande flin.
tur är väl att jag har så pass förstående vänner! <3

nejnu väntar inte tåget längre!
ha en skön helg, med många pepparkakor!

love

allt eller inget





hoppsan, det här med upptadering går ju inte nämnvärt bra måste jag nog bekänna. inte för att typ någon förutom nathalie läser men iallafall. jag ska bättra mig :)

just nu är det bara så himla mycket att tänka på. skolan, jobb, träning, boyfriend, vänner, jul & julklappar, beslut som ska tas, familj som ska tröstas. listan kan göras milslång och min hjärna går på högvarv. jag har haft konstant huvudvärk i två veckor snart. det känns som om någon liten miniman sitter och borrar hål i det. och det driver mig till vansinne. trött är jag också ofta nuförtiden. min insparation står på noll. vilket typ suger eftersom min linje är beroende av just det. men jag hoppas på jullov och ny kraft! :)

julen är förrästen något som alltid har varit något magiskt, lång julfrukost med mammas hemlagade julbröd. vidare till släkten hos mormor & morfar och deras gigantiska julgran, kalle anka, senare hemmåt för lite mer julfirande med familjen och farbror.
på senare år så är detta något som har förändrats. numer åker vi aldrig till släkten utan firar jul hemma med familjen och fabror. något som också är genomgående är att varje år säger pappa iår ska vi inte ha så mycket julklappar. självklart har det inte blivit så, dock har jag en stor misstanke om att det kanske är precis så det kommer bli iår. inte för att det numer är julklapparna som spelar så stor roll, utan mer sammanhållningen. men inte ens den har vi iår. jag kommer sova natten till julafton hos kalle i nora. min äldsta syster börjar jobba klockan två, så förmodligen kommer jag inte hinna träffa henne. det känns ju lite vemodigt och tomt sådär. men jag hoppas på det bästa. dock stressar julen mig iaf, speciellt all julmat. i mitt huvud pågår ett krig för fullt, om mat, kalorier och vikt. tankar som jag trodde hade försvunnit men som på sista tiden har blivit allt starkare. kanske därför jag är så trött?

nu lät det som att jag tycker julen är världens tråkigaste, men det tycker jag ju faktiskt inte. jag älskar ändå julen. allt pyssel och bak som hör till. dagarna före är nog ändå mysigast trots allt :)

nej, nu ska jag göra mig lite respektabel, snart kommer kalleman och sedan är det julavslutning på dansen

love

Tisdag

Oj hoppsan, been a while!  har haft fullt upp, skolan jobb, vänner och pojkvän och därimellan fyllt 18.
men nu är jag tillbaka! :)

just nu har jag tusen tankar som florerar runt i mitt lilla huvud och det känns som om det ska sprängas vilken minut som hellst. det förvånar mig att det inte har vuxit, för i den här takten som skuklle det lika gärna kunna ha varit stort som, jajag vet inte vad, för stort!

anyway, 18 år har hunnits fyllas, vilket var najs! det vart krogen och släktkalas för ehla slanten, jag gillart riktigt bra!
idag tog jag mig en välbehövd och lång sovmorgon och snart ska mami skjutsa mig till skolan där jag ska, eh ja egentligen inte göra någonting haha. skicka lite saker bara och sedan bär det av till risbergska för aerobics! hur nu det ska gå för jag har världen pain i baksmalbena efter igår. hua! haha

nä, dags att borsta tänderna!

love

RSS 2.0