high fashion på ridskolan? 27 januari

Tisdag och det har vart skola, slutade hyfsat tidigt och åkte och handlade lite. måste göra sista recepten i kokboken innan den ska tryckas, kul om jag upptäcker att jag har världens äckligaaste recept med lixom haha. dessutom tror jag att det är rätt bra träning för mig, att jag får laga mat och äta mer varierat. få bort den där rädslan på något vis. idag stog fiskbiffar på menyn så vi får se om dom går att ha med eller inte! :)  passade även på att köpa detox tabletter, för att rena kroppen. hoppas det funkar bara, jag vet aldrig vad jag ska tro om sådant där. dock är det rätt många som sagt att de ska vara bra så jag litar väl på dom! ^^,

snart ska jag åka iväg på ridningen. OM jag är nervös, det var hur länge sen som helst jag red, och i ridskola dessutom. skulle egentligen ha köpt ridkläder idag, men kom på att om jag inte tycker om det är det ju kanske lite synd att lägga flera tusen på kläder jag aldrig använder. så får väl ta några gamla trasor. inge high fashion här inte ;)

och idag glömde jag mitt USB minne i skolan för typ, tusende gången?  grejen är den att jag har jämt kommit på det förut och kunnat springa och hämta det men nu, nu var jag redan hemma när jag kom underfund med den saken. men hey, tur att tess var kvar. saved my day! :)

Nu ska jag fixa lite till, sköt om er :)
love




 


monday, 26 januari

jag hade skrivit ett långt inlägg om min helg och min vanliga lilla ångest som följer efter mig som en svans, men sen kom jag på att, vafan det blir väl inte bättre för att jag sitter här och klagar på den. det vet ni ju redan om! så därför tänker jag berätta hur glad jag är över att manvännen är hemma, med en ny superhet tatto och jag har äntligen någon som kliar mig på nätterna. hur otroligt bra vänner jag har som alltid finns där ocg förstår och att jag är nervös inför imorgon då jag ska börja rida imorgon. och att jag trots PMS har haft en rätt okej dag, trevligt i skolan, trevligt födelskalasfika hos kalle och bara allmänt mys.

såå

tjing

att vakna upp till en värld av post-it lappar, 21 januari

vaknade av ett underbart vibrerande bredvid mig, och ja för en gångs skull var det faktiskt underbart för det var min prins som ringde för att säga att dom landat och kommer hem snart. gissa om jag vart glad?jag har inte träffat honom på tre veckor. OMG. så lång tid har det aldrig gått!

och det underbart bra bara fortsatte, när jag gick upp för att gå på toa såg jag en massa post-it lappar på spegeln på toalettbordet, på min dörr med ord som, du är fantastisk eller jag älskar dig osv, tillochmed i min väska satt det en tillsammans med en korsordsbok.  min syster vet vad jag abehöver! :) hon har ju flyttat hem nu ett par månader eftersom hon var utbränd men idag flyttar hon alltså tillbaka till gbg. jag kommer sakna henne enormt. vi har mycket att lära utav varandra och hon kan förstå mig. jag får väl hoppas på ett besök då och då :)

nu ska jag iväg till tandläkarn och sen hem och fixa lite, jag hoppar faktiskit skolan idag hih, busigt. eller kanske inte eftersom att det bara går ut över mig, men jag vill vara hemma och träffa kalle. skolan finns kvar imorgon med ;)

mina tankar finns kvar och överväldigar mig ibland, oftast kan jag kontrollera dom och ibland inte. har börjat skriva i en liten anteckningsbok  på kvällarna om hur dagen varit, hur jag mått osv. det hjälper faktiskt till en viss del. hur kan allt kännas på ett sätt en minut för att i nästa kännas annorlunda?

nu väntar inte tandläkarn längre!

love


 

kesolover, 20 januari

nyss hemkommen efter min första lektion
i skolan den här veckan, privat ekonomi. lite skojigare än de tlåter, faktiskit.
sitter och äter keso blandat med apelsin, kanel och linfrö. oerhört gotti! keso är min och systers drog. jag överdrivet inte om jag säger att vi har keso till ALLT. på mackan, till maten, i maten. jag undrar hur många förpackningar keso vi gör av med i veckan egentligen? haha det är nog rätt många skulle jag vilja påstå. senast igår åt vi broccoligratäng gjord av keso. mycket mumsigt. dock flyttar ju hon hem imorgon så jag lär väl bli ensam med min kesoförbrukning. och det kommer bli ensamt utan henne, dessutom när sis nummer 2 åker till Indien i en månad. hm. men kalle kommer ju hem imorgon (äntligen) så det ordnar sig nog :)

ikväll ska jag på personalmöte med jobbet, sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda!

skriver mer sen för nu är jag lite stressi :)

love

keep going, 18 januari

vet ni, jag mår faktiskt bättre nu. det känns som om jag kommer till mer insikt. klart att jag fortfarande har kvar mina tankar men det känns anorlunda nu. och egentligen borde jag vara stolt, stolt över att jag kommit så jävla långt som jag faktiskt gjort!

helgen har spenderats hos marina. i fredas var vi några tjejer där och såg lets dance, mös och prata. i lördags vare jobb och sedan hem till marina igen, vi bada, hyrde film osådär. skulle gentligen ha gått på en döv fest, men pga vissa personer så vart det ändrade planer. men lite lustigt hade det allt varit, då hade jag nog tagit med mig anteckningsblocket eftersom att jag itne kan ett dugg teckenspråk ;D anyway, sov där och idag har vi vart och gymmat. köpte mig ett halvårs kort, så ska komma igen med träningen. det känns bra :)

nu ikväll har jag bakat tre olika kakor åt systra mi, hon ska åka till Indien i en månad och ville ha något att bjuda på. så det blev hallongråttor, chokladcoockies och biscotti. himla sjå.

och vet ni, om TRE bara TRE dagar kommer min prins hem! <3<3
behöver jag säga att jag är överlycklig?

love


den bjuder jag på!

color of the wind, 15 januari

har läst mina senaste inlägg - och måste be om ursäkt! det låter som att jag är jätte deprimerad och bara tycker synd om mig själv hela dagarna. och okej, jag är lite nere, men emellanåt så har jag mina ljusa sider. så det är inte så att jag BARA gråter :)

idag har jag iallafall jobbat på terazza. det känns bra där, personalmöte på tisdag. brukar jämt få med mig flera bakelser med mig hem, det är rätt populärt haha ;) just nu sitter jag och filar på mitt UF företag.jag gör en kokbok som jag ska sälja så letar recept för fullt, om ni har några smaskiga kan ni ju få delge mig :)

imorgon ska jag på jympa med marina och sedan blir det mys hos henne. funderar på att köpa gym/jympa kort. frågan är hur jag ska hinna nu när jag ska börja rida okså eftersom jag har dansen och jobbet. men det löser sig :)

ska fortsätta leta recept nu, hoppas ni haft en lovely kväll!
love

confused, 14 januari

förvirrad är mitt andra namn nu för tiden. jag är helt borta, vet inte vad jag gör längre. glömmer bort att duscha, går som i ett töcken, gråter mig igenom nätterna. om jag fick bestämma skulle jag vilja tillbringa hela dagen i sängen. men rädslan får mig att gå upp, tillbringa lite tid i skolan. jag kan bli helt slut nuförtiden, vart är min energi? eller, jag vet vart den är för jag lägger all energi åt att tänka på hur jag ser ut, hur tjock jag är och hur smala alla andra är. det är ju helt absurt! jag har nått den vikten som lixom var min maxvikt, som jag ville passera, siffrorna som triggade. och nu har jag, efter drygt tre års kämpning äntligen kommit upp igen. men vad har det gett mig? jag hatar mig själv bara ännu mer när jag egentligen borde vara stolt. stolt över att jag faktiskt lyckats vända min snabbt nedåtgående trend tvärtemot. men det går inte. jag tänker bara på kroppen jag hade förut, även om det bara handlar om några kilon upp och ner på vågen så äger siffrona mig. de blir en bekräftelse om jag duger eller inte och jag äcklas utav mig själv. jag vill inte känna, inte ta, inte se. och jag fasar lite över när kalle kommer hem. jag är så rädd att han ska tycka jag är tjock.
men trots det kan jag inte förmå mig till att sluta äta. äta mindre javisst men knappt det heller. jag kan inte sluta äta som jag gjorde förut, därför att jag helt enkelt inte orkar. jag orkar inte med mer svält. och jag orkar inte med mer träning när jag egentligen helst bara vill se en film. jag orkar bara inte..  och jag vill kunna njuta en helt vanlig onsdag när min syster gör en smoothie åt mig på kvällen utan att må dåligt över att jag äter något utöver det jag brukar. fuck på mig ibland

men gud, förlåt för världens deprimerande inlägg. jag ska bättra mig, det går över snart :) hoppas jag,

hoppas ni mår bra iallafall! :)
love





storm ute, storm inne - 12 januari

godmorgon! eller vad det nu blir. vaknade runt elva och pratade med prinsen op skype, sedan frukost och nu sitter jag och väntar på bussen. det är storm ute och storm i mig idag.  natten har varit en pina då jag mest legat och vridigt mig i väntan på idag. sista gången på ätstörningsenheten.. sen har jag sagt att det får vara nog. nog med viktkontroll och matprat. istället ska jag gå till en psykolog och prata ut. jag hoppas att det blir bättre så.. men fasar inför idag. vill inte veta om jag gått upp elle rnågot. jag HATAR vågar, vafan jag litar mycket hällre på hur jag SER ut än vad jag vägen. för jag vet att om jag vet vad jag väger så kommer det bara påverka hur jag ser på mig själv, och det tar så djävulens lång tid att få bort.

men annars så lever jag! ;D  ska iväg och kolla på ridkläder idag med mami så får hoppas på något positivt idag :)
nu ska jag bege mig ut i stormen,
håll hårt i hatten!
love 

day after, 10 januari

oh my gosh vilken dag. man mår som man förtjänart så att säga haha.
gårdagskvällen var fabolus! började hemma hos Sofhie med baquardi sedan vidare mot klaras för en tequila shot right on. förväntningarna var höga, och jävlar vad kul vi hade. det var riktigt länge sen jag har skrattat och dansat så på länge! fast jag vart redigt packad, men det kan det ju vara värt hihi. dagen idag mår man kanske lite sämre, somnade full - vaknade halv full. anyway. dagen har spenderats med skypeprat med kalle, promenix, stan med nathalie och nu hem för att göra en kycklingpaj eftersom jag lovar att laga middag. helt rätt okej bakisdag med andra ord. nu är jag dock lite sliten och saknar kalle som tusingen.

var länge sen jag kände mig såhär glad, känns så himla bra allting. tänk vad fort allting kan förändras. dock har ju mitt humör en tendens att förändras stund från stund. hoppas det håller i sig bara! :)

nä har en bra lördagskväll nu allihopa, för det ska jag ha!

love


still going strong, 8 januari

torsdag och andra dagen i skolan avklarad, sista för den delen också eftersom att jag ska jobba på terazza imorgon. men tro inte att jag skolkar för det gör jag inte! utan vi ska få jobb amed våra UF företag i två veckor frammåt vilket betyder att vi får lägga vårat schema själva vilket i sin tur betyder en massa sovmorgon för min del, vilket i sin tur leder till relativt mycket hemarbete. love på min skola anyway <3

hade inget att göra nu ikväll så fick för mig att prova min nya muffinsplåt jag fick i julklapp, så svängde ihop lite mumsiga chokladmuffins med vitchoklad i. nu tänker säkert de flesta no life men att baka lugnar mig faktiskt, det är något med det som gör mig lugn. och gudarna ska veta att det behövs verkligen. så mycket ångest som jag haft på sistone var länge sedan jag hade sist, det var nog när jag var som sjukast. jag har gråtit, bråkat, varit elak och allmönt djävlig. det är som om att jag har en eld inom mig, eller nej en eldig liten djävul som bara vill komma ut och härja. det är i dom stunderna jag helt tappar besinngen och jag blir nästan rädd för mig själv efteråt. men oftast ligger jag bara och ylar för att det gör så ont. mamma försöker trösta men vet inte hur, och det gör ont i mig när jag ser pappas besvikna/plågade blick eller min syster, som är hemma och sjukskriven och har nog med sina egna problem, även måste få utså mina yl. trasig familj here we come. nej nu var jag elak, men lite så är det faktiskt. varför kan den inte bara lämna mig ifred? mamma och jag pratade igår, efter ett till anfall och komfram till att man lixom måste göra slut med anorexin, precis som man gör med en pojkvän. och det har hon rätt i. att man kan inte dra ut på det utan man måste klippa banden på en gång. jag önskar bara att det vore så enkelt. iallfall kom vi på att vi skulle ta fram våran gamla boxningssäck att slå på när min ångest faller in. jag tror det skulle vara bra för jag har så mycket agressivitet inom mig som måste ut.. hon är rätt klok hon min mor..

om två veckor kommer kalle äntligen hem och på lördag firar vi 10 månader. jag har nog inte insett förrän nu när han har varit borta hur mycket jag faktist tycker om honom och vad han betyder för mig. ush jag vill aldrig mer vara utan han såhär mycket! ;(
imorgon styrs klaras på kvällen med mina snyggon, its gonna be awsome! frågan är ju vad man ska ha på sig, får rota lite i garderoben. nu ska jag kila
sköt om er och sussa gott!
love


likgiltig

dagen började bra, vaknade vid typ halv 12 och pratade med min prins på skype. jag saknar honom!
sedan vart det frukost osv. efter det var det som om luften gick ur mig och jag ville bara gråta. ha rkommit in i någon period där jag känner mig så oerhört stor och jag äcklas nästan av mig själv. pappa är arg, jag fattar ju att det inte är på mig, utan på min ätstörning men det gör ont iallafall! jag vill bara krypa ut ur mig själv, för samtidigt som jag känner såhär är jag så himla hungrig hela tiden. och jag orkar inte svälta. tro det eller ej, men jag är så oerhört trött på att gå och vara hungrig, jag vill vara mätt. och det tar ju lite på ångesten så att säga. ibland känns det som att det där med normalportion osv har suddats ut och jag vet knappt ut eller in.

anyway, skolan börjar imorgon och jag ligger efter som bara den, känns inte ett dugg lockande! tvärtom, och jag vill helst ha lov fram till studenten tror jag.

men nä, nu ska jag vara social :)
sköt om er,
love






det kallas ångest. 5 december

dubbelhaka och dallrande fettolår,
 rumpa som svänger när man går.
spegelbild klämmer fett som hänger
hon där väser, viskar
äckel
ber om ursäkt och vill dö
skala av mig allt tills jag blir ren
vill inte se, kan inte se
blismalblismalsblismal
ekar i mitt huvud
jag villjagvilljagvill
nu
ge mig tillbaka ben och knotor

men hungern sliter i mig,
river och ryter, sliter och drar
jag vill inte äta, men samtidigt vill jag
förvirrad har blivit mitt ord
spegelbilden visar numer bara
alla fel och brister
för vad kan vara bra
med ett fettobarn
avundsjuka ögon blundar aldrig
hur lyckas de andra att smala vara
jagvilljagvilljagvill
samtidigt som jag inte alls vill

end of weekend, 4 januari

oh my gosh det är redan januari, helt sjukt snabbt har alltind gått. anledningen till att jag inte hört av mig är för att jag jobbat som en tok, och därimellan spenderat lite kvalificerad tid med vänner. igår sov jag hos nathalie, vaknade vid ett med ett ryck och en gnolande känsla av att något var fel. och mycket riktigt, det var lördag, udda vecka. jag skulle ha befunnit mig på jobbet för tre timmar sen. OPS. slängde mig på telefånen, men det var lugnt iallafall. så jag svalde mitt sura humör, ( men bara lite) åkte upp på stan med nathalie och hittade världens snyggaste cheap monday som jag ska köpa imorgon. sen mötte mor min upp mig på stan för att köpa alla tre böckerna i Twilight trilologin, hjärta på dom, jag ör helt fast! och eftersom att jag skulle jobba idag åkte vi och handlade gotti och så gjorde jag chili&räkpaj. världens lättaste och världens godaaste. jummy!
haha ja och idag då, jag skulle egentligen ha börjat ett men det hade blivit ett missförstånd så jag var där vid nio istället. halleluja! naat, mitt humör var kanske inte på topp efter det nej, men hey vad gör man? jag fick iallafall världens bästa pratstund på skype med  min prins. han är ju i filipinerna så det är typ ända sättet vi kan prata med varandra. gud vad jag saknar honom. helt otroligt!

idag fyller pottan år och det var meningen att vi alla skulle ut ikväll, men jag är helt jävla slut + att jag ska jobba imorgon med, och eftersom vi ska ut på fredag säger både min kropp och ekonomi stopp. så det vart mysikväll med fikon, mörkchoklad, i like it!

men hörni, sköt om er!

love




RSS 2.0