Onsdag

onsdagen förflöt på bra utan någre större incidenter, skulle ju ha varit brudmodell idag men då tidningen och white night, de som har hand om klänningarna hade lite oenade åsikter om vilka klänningar som skulle användas så sköts det fram. inte så mycket att göra åt.
istället drog jag en väldigt snabbis på stan med nathalie och sedan följde jag med mor min till morfar för lite te surplande och sedan vidare till farmor. min farmor är typ 97 bast, dement och minns inte alltför mycket, ibland tror hon att hon fortfarande går i skolan, idag t ex var hon tydligen gift med min pappa haha. ja så ni kanske förstår att hon inte direkt kände igen mig. speciellt inte eftersom att det var flera månader sedan jag var där sist. hon hade blivit så liten och tunn så det var inte klokt. jag fick mata henne med, det är en liten annorlunda känsla att behöva mata sin farmor som man inte riktigt kan sätta fingret på,

anyway, jag und mor gick och tittade lite på krämarn, hitta finfin liten klänning till nästa fredag, me like! :) 
sedan vart det hem för some gulashsope och nu väntas bakning och pluggish. äntligen torsdag imorgon = inga mer prov. <3

love

Tisdag

min tisdag började med ett frukost möte på satin där vi bestämde lite inför nästa fredag. omg jag är för nervös, tänk om allt blir fel och ingen kommer. haha fail på den! anyway, sen var det lite skola och efter det åkte jag hem till syster för lite chaimassage, tror jag iallafall att det hette haha. det var så himla välbehövligt, hon är bra hon, systra mi.  något som var mindre kul var ju att när jag hade gått av bussen och den ska köra förbi mig, kör den rakt i en vattenpöl och hej, där fick jag min dusch! mysigt värre.

Imorgon ska jag fotograferas för en bröllopstidning som jag dock inte kan komma på vad den heter, men vi ska iallafall ha white nights brudklänningar osv, hoppas det blir bra bara!  lite nervös är jag väl ska jag erkänna, har aldrig varit modell tidigare så. 

men weell, nu väntas plugg, för ovanlighetens skull. eller kanske inte. men nästa vecka blir bättre då vi har karaktärsämnen, välbehövligt!

love

Måndag

just nu sitter jag i skolan och väntar på att klockan ska slå lite närmare fyra så att jag kan bege mig till jobbet. jag har börjat ett nuytt jobb på ett café, Terazza. det verkar super, och ikväll ska jag få lära mig att stänga. så vi får väl hoppas på det bästa. att jag är sådär måndagsseg och trött kanske inte gör saken till det bättre men hoppas att jag blir piggare när jag väl är där.

förövrigt så är det min artonårsdag om precis en vecka. det känns bra, ska bli skönt att äntligen kunna få följa med ut på krogen när vännerna går. den sista terminen har jag bokat upp mig på sjukt mycket jobb och umgåtts med kalle, eftersom alla andra är ute på krogen och har sig. J är dessutom the man och har bokat satin till mig på fredagen, så det blir kalas på övervåningen där, lite bål, massa fina peoples osv. hoppas verkligen att det blir bra och att folk kommer bara. känns som att det är lite i sista minuten kanske men det brukar ordna sig, får skynda mig att bjuda alla bara, kul ifall det är tio pers lixom, pinsamheten på den hoh,

anyway, jobbet kallar.

love


Söndag

okej, jag märker ju att det här med blogg inte riktigt går som jag har tänkt mig. men jag ska försöka bättra på mig. snart.
anyway, helgen har varit lugn, oerhört lugn. på något vis tycker jag att de flesta av mina helger nuförtiden är väldigt lugna. om det kan berå på att jag jobbar typ varje helg eller för att jag spenderar den mesta tiden med kalle kan ju funderas på.
btw, så har han och jag, kalle alltså 8a månader tillsammans idag. det känns bra måste jag erkänna, det har gått så himla snabbt bara, ni vet när tiden bara rusar iväg och man inser det inte förrän efteråt.
Tid är förövrigt något som känns som om det bara glider ur händerna på mig. jag går sista året, vilket innebär ofantligt mycket plugg. och alla som känner mig vet att jag inte är den som gärna tar tag i saker på en gång, vilket innbär att det blir liggandes och växer på hög, tills mitt samvete mår så dåligt att jag får stor ångest och med en klump i bröstet gör klart det, som bäst i sista minuten. sedan har jag fått ett till jobb, vilket innebär att jag måste jobba i veckorna också, utöver det ska jag hinna med träningen, kalle och vännerna. och någonstans ska jag väl försöka klämma in mig själv också. men hellre full fart än att bara sitta hemma sysslolos vilket är något jag verkligen avskyr.

På tal om mig själv så känner jag att jag börjar falla tillbaka in i gamla vanor igen. Det gör mig livrädd för jag vill inte ha det så igen, men mönstret sitter i så starkt, likaså tankarna. och om man en gång börjar så fortsätter det och jag vet inte hur jag ska göra för at ta mig ur spiralen i tid. inte heller vem jag ska kunna säga hela sanningen till. det är i min natur att vara öppen och prata, för jag är sämst på att hålla saker inom mig, men det här vet jag inte hur jag ska kunna berätta för någon utan att göra alla besvikna. inte minst mig själv.

men hey, eftersom jag är lite av en optimist så hoppas jag på en ny vecka och nya tag.

ha en bra söndagkväll
love

Tisdag

ibland när man vaknar känner man att det lixom är lika bra att  dra täcket över huvudet, vända på sig och fortsätta sova. men icke. jag har för mycket samvete för sådant. Så eftersom djävulen på axeln så vänligt påpekade att jag har ett feting prov idag i ekonomi jag inte har pluggat till, ska få mens idag + har sovit lite för lite skönhetstimmar för att kunna fungera normalt,  var det väldigt frestande. men nej, min skolplikt vann och det var bara att pallra sig upp, ta på sig sina finaste strumbyxor och pallra sig iväg till en överfull buss. men hey, egentligen ska jag nog inte klaga. egentligen tycker jag faktiskt om min skola rätt bra, vi varvar mellan pyssel och plugg var fjärde vecka, lärarna är super, klassen är helt okej + att majoriteten mest är killar så. hihi.  men iallfall, provet gick åt helvete eftersom jag inte hade pluggat, mensverken började göra sig påmind och det kändes som att jag hade ätit ett kilo sura citroner, ungefär så glad såg jag ut.
anyway åkte jag hem till boyfriend sen, vi kika lite tv och vips, så sov båda två. det gjorde min kväll, bra är han.
nu har jag precis ätit yoghurt, vilket jag typ lever på för tillfället, och ska väl snart ta och mysa lite med min läxhög, innan desperate housewifes börjar, för då kommer jag ändå inte kunna göra något iallafall hihi <3

ha en bra kväll!

RSS 2.0