solljus, 27 februari

Fredag, äntligen! ute är det solljus, inom mig börjar solen sakta skymta fram. Bestämde mig för att strunta i skolan, har istället tillbringat dagen sittandes utomhus på veranda trappen, först med frukost sedan med Nora roberts och kaffe. man kan börja skymta fräknarna nu i mitt annars vita ansikte. Det var länge sen jag bara var sådär. satt och läste i en bok för mig själv, utan krav, utan tankar, helt uppe i något.

igår frågade skolkuratorn mig när jag senast tog det lugnt, alltså verkligen tog det lugnt utan att springa upp och ner hela tiden.. jag svarade att jag inte minns, för det gör jag inte. visst har jag tagit det lugnt, suttit framför tv ibland eller datorn, men det har alltid varit något annat jag har hållit på med då, aldrig bara varit. så det har jag gjort idag, och det var så skönt. alla borde få göra det ibland.. nästa vecka ska jag ta tag i skolan, men det är nästa vecka det..

ska snart göra mig lite iordning, friskis med marina väntas sedan blir det mys. me like.. vi satsar på en bra helg!


sammanbrott? 26 februari

Onsdag och det vart sammanbrott i skolan. för vad? ingenting egentligen, jag var lost som vanligt, min mentor ringer och allting brister. efter lite prat med världens bärsta tjejer så kommer mami och hämtar mig, jag somnar för en gångs skull i soffan och lyckas sova i två timmar. känns som om jag skulle kunna sova hur länge som helst. En kombination av för lite sömn, för lite mat, för mycket jobb och för mycket krav släng på en dos självhat på det så har vi mina senaste månader. har bestämt med mamma att jag måste börja äta lagad lunch igen, detta går inte. Så idag var faktiskt första gången på typ? ja vad, hur många månader som helst jag åt lunch. bra åt mig tycker jag. även om min hjärna skriker elefant va.
fick reda på att de varit oroliga i skolan och jag visste inte att det syntes så tydligt. men tydligen. jag vill ha paus nu, måste ha paus för att orka.

idag var jag även för första gången hos skolkuratorn och hon var riktigt bra, kom därifrån i tårar. något jag verkar ha väldigt lätt för att ta till just nu. Hon sa att hon skulle vilja sjukskriva mig, även om hon inte tänker göra det. det känns läskit, jag är ju så ung.. men hon var riktigt bra att få prata med. efteråt var jag helt slut så somnade på en gång i typ två timmar, ni förstår inte vilken underbar känsla av att få sova, jag skulle vilja sova i tusen år om jag så fick.

jag märker att min kropp har tagit skada av hur jag har behandlat den,  jag vet inte om det beror på mensen eller min kosthållning som har varit åt helvete, jag hoppas bara det blir bättre nu.

ja, klart det ska bli!

Footloose, 22 februari

försöker baka bort en molnande ångest med chokladtosca åt syster tillsammans med bonnie tylor.  Gammal musik när den är som bäst,

i fredags bjöd mami oss på footloose, och herrejösses vad bra den var! det var länge sen jag har känt mig så uppfylld av något, så glad och så exentrisk över något. att en musikal kunde få mig på så bra humör! den var verkligen fabolus!

mindre fabolus var min lördagskväll. vad som skulle ha varit en utgång förvandlades till en myskväll med syster hemma. hon behövde det och jag själv var ju inte helt tiptop kanske, + att jag skulle få akupunktur idag. som vanligt när vi myser så blev det fruktsallad och glass, vilket är okej. men sedan skulle jag hoppsan hejsan smaka ett digestive som jag inte ätit på vad, fem år?  var får jag allt ifrån? men som jag gått och sukttat, ja luktat på det där kexet i över en vecka nu, ville så gärna ha och åh det var ju lördag tänkte jag innan ångesten kom och jag fann mig själv ligga gråtandes i mammas vaggande famn. vad håller jag på med tänkte jag för mig själv? så onödigt men samtidigt så gott. sådan ångest för en liten microstund av njutning. värt? nej egentligen inte, men ett steg längre på mitt tillfrisknande även om min kropp skriker fettovarning. att mensen är här och svullar upp kroppen gör ju kanske inte saken bättre.
funderar ibland på om jag kanske skulle sluta med p-pillerna så jag slipper mensen. men då kommer man ju till frågan om skydd osv osv. nejtack. jag får väl kanske stå ut med det lilla obehaget ibland.


ska fortsätta mitt becktittande, förlora mig i en annan värld för en stund och glömma bort allt vad elefantkroppar och ångest heter.


jobb, 21 februari

nu är det dags för mig att dra iväg till jobbet, som det var igår och iförrgår och som det ska bli imorgon och i övermorgon och i övermorgonmorgon. ja, jag börjar bli en arbetsnarkoman..

ikväll äre feeest! me like

ha en bra lördag, det är ni värda!



home sweet home. 19 januari

hemkommen efter sälen igår. Borta bra men hemma bäst ändå på något sätt. Dock var det skönt att komma bort ett tag, åka längdskidor och snowboard och bara vara. fast det känns i kroppen nu vill jag lova. har använt muskler jag inte ens visste jag hade haha.

idag stog jobb på listan, och jag som trodde jag började elva befann mig på jobbet en tio i, fick mig en smärre schock när chefen frågade mig var jag gjorde där. jahaja, var det klockan två. så jag styrde snällt om kosan och åkte hem och sov hos min kalleman ett tag istället. mycket mysigt, me like!

Jag vet inte vad jag skulle göra utan mina vänner, som talar mig tillrätta när jag tänker fel och får mig att tänka i nya banor igen. Jag är nere i en svacka just nu där jag inte kan se klart. allt jag ser är fettfettfett och om jag fick bestämma skulle jag vilja gräva ner mig i sängen till sommaren. men min käraste vän förklarade ett och annat för mig idag. Jag litar på henne och hoppas att det stämmer.

nu ska jag mysa med min misse och fundera över världens alla bekymmer,


                                                                                    jag bjuder på en sälen bild^^,

gotti,

sis och jag har dukat upp fruktfat, choklad och popcorne!
lovet är bra, sis är mer än bra, och jag jobbar på allt det andra.
ikväll orkar jag inte få ångest över att jag äter gotti på en tisdag. tänk om tisdag är min lördag? deni!
ibland får man, jag får ikväll.


sälen - 16 februari

                                   

tji på mig, nu var det verkligen ett tag sen. men som jag har påpekat ett visst antal gånger så har det en tendens till att bli så.  vad jag har haft för mig på sistone? jobbjobbjobb och ännu mera jobb kanske kan beskriva mina senaste veckor rätt bra, men jag klagar inte, för trots allt så tycker jag om det. därimellan har jag klämt in skola (läs pyttelite) vänner, träning och kallemannen. 

allt detta vart - lite för jobbigt för mig på slutet, minst sagt så efter några dagar med big ångest och äckelkänslor tog jag i fredags mod till mig och pratade med min lärare om allting. Hon var så snäll och det slutade med att vi båda satt och grät. sedan kontaktade hon skolkuratorn eftersom jag slutat att prata med någon. Hoppas att det hjälper bara. Jag vet att veckan innan mens alltid är oerhört jobbig, kan väl även bero på att det inte är min egna utan genom p-piller också iof.  men jag kan inte låta bli att tycka att jag är tjockast, fulast och äckligast i hela världen. så mycket för självkänslan va! och mina vänner tröstar, säger att jag är ju så smal så. men vafan varför kan inte jag se det då? varför kan jag bara se fettfettfett? och varför känner jag mig fetast i världen och bara jämför.
 Inte blir det lättare av cravings på kvällen, och ni vet man försöker stå emot, inte ta, inte äta. mens en vissa dagar, som på helgerna t ex då bara poff. jag ska bara äta en bit, som blir till två som blir till en för mycket lixom. Fast jag och mamma pratade om det igår, och kom fram till att det är nog för att jag inte äter på dagarna och då blir jag hungrig på kvällen, låter logiskt. nu känner jag att det här inlägget bara blir jätte rörigt. men jag behövde bara bena ut lite för mig själv,

anyway, just nu är jag i sälen med familjen, dom åkte i fredags men jag ville fira alla <3 med kalle så jag tog tåget i söndags. ALDRIG mer, sex timmar på ett tåg, aj min rumpa!  men jag kom fram till slut och idag har vi vart åkt längdskidor. riktigt skönt vill jag lova!

puss på er och hoppas ni har ett bra lov!

friday night - 6 februari

Fredag och min lediga helg med planerad utgång förvandlades snabbt igår morse till jobbar helg med no freetime. idag var det skola, sen hoppade jag någon lektion för jobbet på scandic, kom hem vid 6 och mös med räkor och makrill med mor und far. det var mys faktiskt. ska på akupunktur imorgonbitti innan jobbet så jag sa tack men nej tack till nathalie och satin. fyfarao vad jag kände mig tråkig men det är inte lönt att komma trött och bakfull dit. så min kväll har tillbringats i min ensamhet framför lets dance, lite druvor och torkad frukt. och det har faktiskt varit skönt, kalla mig asocial eller något, men behövde lite ensam tid tror jag. höh

lördag och söndag betyder också jobb på scandic så nu vet ni min oerhört roliga helg, naat!  får hoppas på lite tid med kalleman iallafall, då har det alltid en tedens till att bli bra.
snart har vi elva månader, och han är nog bland det bästa som hänt mig. Jag vet att alla gör slut hit och dit och inte tror på ungdomskärlek håller hela livet. och även om det gör mig lite rädd att jag hoppas så är det just vad jag gör. hoppas att det kanske blir vi. att planerna om att flytta ihop så småningom inte bara stannar där. för någonstans känner jag att honom, honom skulle jag kunna dela mitt liv med!
min mamma och pappa träffades när mamma var i min ålder och har varit tillsammans sedan dess. de är 61 och 56 nu. det tycker jag ändå är rätt bra gjort. och vet ni vad? de verkar fortfarande vara sådär nykära ibland. och jag tycker att det är så mirakalöst underbart, att det trots allt, bland alla skilsmässor och breakup ändå finns några som vet hur man håller förälskelsen i liv. det kallar jag verkligen kärlek!




coolaste katten i stan? - 4 februari

jag säger bara ett ord, blä! jag tror jag håller på att bli sjuk och det känns kanske inte riktigt sådär va.är så trött i kroppen att den värker, tidig kväll för mig, ja tack! får se om min man vill komma och dela täcke med mig, det skulle ju vara mysigt känner jag. men bortsett från min lilla sjukdom är det rätt tiptop! har dock råkat shoppa upp mitt studiebidrag redan på diverse supernajs kläder, så nu är jag coolaste katten i stan som min syster brukar säga. haha nej okej, kanske inte men nöjd är jag iallafall! spontan sov hos nat inatt, och vad tror ni hennes katt gör mitt i natten! spyr! på alla kläder! mmmmm mumma på den va. nätack! men det gick bra ändå, vi torka lite och somna så sött om igen :)

känner att jag kanske har lite bloggtorka när jag börjar skriva om min väns kattkräk. gud, tänk om jag kommer bli en sådan där tråkig gammal hagga med tusen katter när jag blir gammal som inte kan prata om
 något annat än om missan, majsan och nisse eller vad katter hos tanter nu kan tänkas heta. hua!

iallafall, jag har fått mitt vanliga damputbrott på päronen, gråtit dagliga skvätten och skrattat sönder. helt som det ska vara med andra ord!

nu ska jag ringa min kalleman och fortsätta med min kokbok, som inte är världens lättaste jobb direkt.

tjillevippen va

love


hoppsan kerstin, 2 februari

jag VET. jag är verkligen urdålig på att upptadera. iof händer det väl inte något sådär jääätte spännande i mitt liv för tillfället haha! Har spenderat senaste dagarna med kalle, plugg och träning.
Helgen var awsome! började med förfest i krämarhusen. lite rock star osv. riktigt kul! sedan vidare mot klaras, och här var jag och N rätt så lulliga rloveedan. och värre blev det med en shot där inne, sedan var vi vilda hela kvällen! Lördagen tillbringades bakfull med kalle och axel och sedan bio, valkyria. den var riktigt bra faktiskt! om man nu gillar krigsfilmer vill säga.. igår var det jobb, sedan mös jag hemma lite och pluggade innan kalle kom och sussade här. fast fy farao, mina sömnproblem tycks inte vilja gå över. just nu tar jag alvedon innan jag ska sova för att kunna somna ens en gång, jag vet att det kanske inte är det bästa men jag kan verkligen inte sova annars, helt sjuk!  anyway, dagen har tillbringats i skolan och sedan skolkade jag sista lektionen och drog på ett pass på friskis istället. busigt kerstin! det kändes välbehövligt iallafall!

nu ska jag fortsätta plugga, eller något hoho ;D

love


RSS 2.0